مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : فرشباف درهمی، سعید ؛ قیامیراد، مهدی ؛ محمودی، رزاق ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 35 تا 42 )
کلیدواژه ها:گشنیزعصاره آبیعصاره الکلیاثر ضدباکتریایی
-
2.
نویسنده : محمودی، رزاق ؛ حسین زاده، محمد سعید ؛ صفری، ابراهیم ؛ موسوی، میر حسن ؛ زراع، پیمان ؛ فخری، امید ؛ فرشی، یاشار ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:الکتروفورزپروتئینسفیده تخم مرغلیزر موج پیوسته