مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : کرمیاسبو، روحالله ؛ میرابولفتحی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 43 تا 54 )
کلیدواژه ها:HPLCآفلاتوکسینساکارومایسس سرویزیهستون ایمنوافینیتی
-
2.
نویسنده : فانی، سید رضا ؛ مرادی، محمد ؛ تاج آبادی پور، علی ؛ درگاهی، رزا ؛ میر ابوالفتحی، منصوره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (9 صفحه - از 97 تا 105 )
کلیدواژه ها:آفلاتوکسینایمنی غذاییآسپرژیلوسفرآوریزودخندانیپسته