تابستان 1393 - شماره 43
-
نویسنده : فراهانی، غزاله ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛
(16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:رئولوژیپنیر سفید آب نمکی گلپایگانساختار پنیربافتترکیب شیمیایی
-
نویسنده : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
(8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی
-
نویسنده : کمالی روستا، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانعصارهاتواکسیداسیونچیلیتکنندهزنجبیل
-
نویسنده : باغبانباشی، مژده ؛ پازوکی، غلامرضا ؛
(8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:محلولخواص ترمودینامیکیقندمدل ترمودینامیکی
-
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محمدی شمامی، میلاد ؛ محسنی، شهرام ؛ ماشاء اله کرمانی، علی ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
(12 صفحه - از 47 تا 58 )
کلیدواژه ها:خواص فیزیکیپسته قزوینپسته بویین زهراخواص هندسیضریب اصطکاک استاتیکی
-
نویسنده : اسدی، سیده زینب ؛ نیکوپور، هوشنگ ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ باخدا، حسین ؛
(10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:Mortierella alpinaآراشیدونیک اسیدتخمیر حالت جامدتفاله خرما
-
نویسنده : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
(10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانی
-
نویسنده : فضیلتی، محمد ؛ اعرابی، اعظم ؛ تدین چهارسوقی، علی ؛
(6 صفحه - از 91 تا 96 )
کلیدواژه ها:دانه کتانLinum usitatissimumدیابتقند خون
-
نویسنده : فانی، سید رضا ؛ مرادی، محمد ؛ تاج آبادی پور، علی ؛ درگاهی، رزا ؛ میر ابوالفتحی، منصوره ؛
(9 صفحه - از 97 تا 105 )
کلیدواژه ها:پستهآفلاتوکسینایمنی غذاییآسپرژیلوسفرآوریزودخندانی