مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : نصر اصفهانی، مائده ؛ نویسنده مسئول : اعرابی، اعظم ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز و زمستان 1397، دوره اول - شماره 1 (13 صفحه - از 18 تا 30 )
کلیدواژه ها:تقطیرالکلکروماتوگرافی گازیغذای حلالاسپکتروفتومتر
-
2.
نویسنده : پورعابدین، مهسا ؛ اعرابی، اعظم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 45 تا 54 )
-
3.
نویسنده : اعرابی، اعظم ؛ عبادی دهاقانی، حسن ؛ سعیدی، صدف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایفیلم خوراکیگلوتنوانیلین
-
4.
نویسنده : فضیلتی، محمد ؛ اعرابی، اعظم ؛ تدین چهارسوقی، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (6 صفحه - از 91 تا 96 )
کلیدواژه ها:دانه کتانLinum usitatissimumدیابتقند خون