خسروی دارانی، کیانوش/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : جعفری، ریحانه ؛ تقوی، نفیسه سادات ؛ نویسنده مسئول : خسروی دارانی، کیانوش ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (7 صفحه - از 33 تا 39 )
کلیدواژه ها:اتانولحلالکامبوچانوشیدنی تخمیری
-
2.
نویسنده : ذوقی، آلاله ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ سهراب وندی، سارا ؛ عطار، حسین ؛ علوی، سید ابوالحسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:سم زداییپروبیوتیکپریبیوتیکپاتولینآب سیب
-
3.
نویسنده : اسدی، سیده زینب ؛ نیکوپور، هوشنگ ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ باخدا، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:آراشیدونیک اسیدتخمیر حالت جامدتفاله خرماMortierella alpina