خراسانی، سپیده/ 2 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 89 تا 100 )
کلیدواژه ها:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
2.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری