سرلکی، احسان/ 1 مقاله
-
1.
نویسنده : سرلکی، احسان ؛ ابونجمی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (24 صفحه - از 13 تا 36 )
کلیدواژه ها:روشهای تحلیلیتقلبشیمیسنجیاثرانگشت مواد غذاییاصالتسنجی
نویسنده : سرلکی، احسان ؛ ابونجمی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (24 صفحه - از 13 تا 36 )
کلیدواژه ها:روشهای تحلیلیتقلبشیمیسنجیاثرانگشت مواد غذاییاصالتسنجی