حاجی پور، ناصر/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : حاجی پور، ناصر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 21 تا 33 )
کلیدواژه ها:ساوهبزگوسفندفاسیولاکیست هیداتیددیکروسلیوم دندریتیکوم
-
2.
نویسنده : حاجی پور، ناصر ؛ ولی زاده، هادی ؛ حسن زاده، پرویز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 69 تا 79 )
کلیدواژه ها:فاسیولا هپاتیکادیکروسلیوم دندریتیکومنشخوارکنندگانفاسیولا ژیگانتیکا
-
3.
تکیاختههای زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته بهعنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم
نویسنده : حاجی پور، ناصر ؛ قره خانی، جمال ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 93 تا 105 )
کلیدواژه ها:انگلبیوتروریسمزئونوزآب و مواد غذایی