آزادفر، الهام/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
2.
نویسنده : نصرآبادی، محمداسماعیل ؛ گلچین، سحر ؛ نوری توپکانلو، حماد ؛ نویسنده مسئول : آزادفر، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 103 تا 112 )
کلیدواژه ها:فندقپوشش خوراکیصمغ کندرواکنش های اکسایشی
-
3.
نویسنده مسئول : ثابت قدم، مریم ؛ نویسنده : آزادفر، الهام ؛ بهرامی، زهره ؛ بیضایی، بیتا ؛
مجله:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1398 - شماره 13 (12 صفحه - از 9 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیسطح پاسخبرگ بادامقدرت رادیکال گیرندگی
-
4.
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت