-
1.
نویسنده : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ نویسنده مسئول : احسانی، علی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 صفحه - از 79 تا 87 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
نویسنده : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ نویسنده مسئول : احسانی، علی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 صفحه - از 79 تا 87 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی