کلیدواژه توت فرنگی / (12 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:خشک کردنضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکی
-
2.
نویسنده مسئول : جلالی، محمد ؛ نویسنده : ملکسعیدی، حمیده ؛ اسکندری، فرزاد ؛ رنجبر، سکینه ؛
مجله:آموزش محیط زیست و توسعه پایدار»پاییز 1398- شماره 21 رتبه ج (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 87 تا 104 )
کلیدواژه ها:نگرشسنندجکشاورزی پایدارکشاورزانتوتفرنگی
-
3.
نویسنده : احسانی، نگین ؛ شهریاری، شهلا ؛ فامیل مومن، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 15 تا 26 )
کلیدواژه ها:بستهبندیتوت فرنگیاتمسفر اصلاح شدهزمان نگهدارینانونقره
-
4.
نویسنده : مهماندوست، نورعلی ؛ اصولی، حسن ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1396، دوره سوم - شماره 9 (10 صفحه - از 14 تا 23 )
کلیدواژه ها:توت فرنگیسالیسیلاتداروی گیاهیمیوه سالمقندها
-
5.
نویسنده : امامی فر، آریو ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 97 تا 114 )
کلیدواژه ها:توت فرنگیپیش سرد کردنپایداری میکروبیعمر انبارمانیویژگی های فیزیکوشیمیایی
-
6.
نویسنده : چراغی، مهرداد ؛ آریایی نژاد، ندا ؛ لرستانی، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگیناستان کردستانتوتفرنگیکادمیومخاکسربآرسنیکمس
-
7.
نویسنده : قنبری، محمدرضا ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1389 - شماره 69 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 43 تا 64 )
کلیدواژه ها:مزیت نسبیماتریس تحلیل سیاستیهزینه منابع داخلیتوسعه ساختارپایانه صادراتیتوت فرنگیاستان کردستانکشاورزیتوسعه صادراتتولید
-
8.
نویسنده مسئول : قادر زاده، حامد ؛ نویسنده : حاجی رحیمی، محمود ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»بهار 1388، دوره سوم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 207 تا 215 )
کلیدواژه ها:استان کردستانتوتفرنگیحاشیهی بازاریابیتابع ضایعات
-
9.
مترجم : سرابی، صادق ؛
مجله:چیستا»دی و بهمن 1385 - شماره 234 و 235 (2 صفحه - از 431 تا 432 )
-
10.
نویسنده : اسکندری، حسین ؛
مجله:رشد معلم»اسفند 1384 - شماره 198 (1 صفحه - از 3 تا 3 )
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- ج (1 مقاله)