کلیدواژه خواص فيزيکوشيميايی / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ نویسنده مسئول : عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شده
-
2.
نویسنده : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
3.
نویسنده : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
4.
نویسنده : محمدی، عصمت ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1395 - شماره 4 (12 صفحه - از 20 تا 31 )
کلیدواژه ها:پروفیل اسید چربخواص فیزیکوشیمیاییNizimuddinia zanardiniتوانایی مهارکنندگی رادیکالهای آزاد