کلیدواژه نشاسته اصلاح شده / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر
-
2.
نویسنده : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ نویسنده مسئول : عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شده
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |