کلیدواژه دوغ / (23 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
21.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
22.
نویسنده : نوراللهی، علی ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحه - از 149 تا 192 )
کلیدواژه ها:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
23.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)