کلیدواژه روغن سیاهدانه / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:پوششدهیعصاره رزماریتخممرغروغن سیاهدانه
-
2.
نویسنده : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 69 تا 84 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه