کلیدواژه سس مايونز / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحه - از 44 تا 51 )
کلیدواژه ها:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی
-
2.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ