کلیدواژه غذای حلال / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مرزبند، رحمت اله ؛ معلمی، مصطفی ؛ دارابی نیا، مرتضی ؛
مجله:اسلام و سلامت»بهار 1394، دوره دوم - شماره 1 (4 صفحه - از 51 تا 54 )
کلیدواژه ها:متون اسلامیغذاایمنی غذاغذای طیبغذای حلالاسلامیسلامتایمنی مواد غذاییمصرفانسان
-
2.
نویسنده : نصر اصفهانی، مائده ؛ نویسنده مسئول : اعرابی، اعظم ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز و زمستان 1397، دوره اول - شماره 1 (13 صفحه - از 18 تا 30 )
کلیدواژه ها:تقطیرالکلکروماتوگرافی گازیغذای حلالاسپکتروفتومتر
-
3.
نویسنده مسئول : حیدری، سید صادق ؛ نویسنده : محمدی، فاطمه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار و تابستان 1398، دوره دوم - شماره 1 (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تعلیم و تربیتگزارههای قرآنیغذای حلالساحتهای تربیتی
-
4.
نویسنده مسئول : طباطبایی، سید محمود ؛ نویسنده : اکرمی، ایوب ؛ عنایتی راد، محمد جواد ؛
مجله:جستارهای فقهی و اصولی»زمستان 1398، سال پنجم - شماره 17 رتبه ب (حوزه علمیه (22 صفحه - از 141 تا 162 )
کلیدواژه ها:قاعده فقهیاستهلاکغذای حرامافزودنیهای حرامغذای حلال
-
5.
نویسنده مسئول : نورمحمدی، غلامرضا ؛ نویسنده : عمادی، عباس ؛
مجله:قرآن و طب»تابستان 1399 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 60 تا 69 )
کلیدواژه ها:الکلغذای حلالفراوردههای الکلیمقدار مجازمسکر
-
6.
نویسنده مسئول : پیشاهنگ، محسن ؛ نویسنده : پیشاهنگ، مسعود ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (13 صفحه - از 1 تا 13 )
-
7.
نویسنده مسئول : شیرازی، سمیه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (16 صفحه - از 14 تا 29 )
کلیدواژه ها:مدل معادلات ساختاریکنترل کیفیتایمنی غذاغذای حلال
-
8.
نویسنده : اهری، حامد ؛ سهرابی حقدوست، نکیسا ؛ نوروزی، بهاره ؛ عطایی، مریم ؛ نویسنده مسئول : علی انوار، سیدامیر ؛
مجله:مطالعات قرآنی»زمستان 1399 - شماره 44 رتبه B (دانشگاه آزاد/ISC (27 صفحه - از 427 تا 453 )
کلیدواژه ها:علوم اجتماعیبازارهای جهانیجسمسلامتیغذای حلالحـلالبـههـااسلامیمواد غذاییحرامیـادین
-
9.
نویسنده مسئول : موسوی ندوشن، فاطمهسادات ؛ نویسنده : کیانی، سمیه ؛ هاشمی، فاطمه ؛
مجله:معرفت اخلاقی»بهار و تابستان 1400 - شماره 29 رتبه علمی-ترویجی (حوزه علمیه/ISC (13 صفحه - از 79 تا 91 )
کلیدواژه ها:کودکبارداریغذای حلالشخصیت اخلاقیجنینتغذیهمادرتربیت
-
10.
نویسنده مسئول : شکری، انعام ؛ نویسنده : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحه - از 40 تا 51 )
کلیدواژه ها:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)