کلیدواژه غذا / (47 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
41.
نویسنده : موسی پور، ابراهیم ؛
مجله:تاریخ و تمدن اسلامی»پاییز و زمستان 1390- شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 113 تا 140 )
کلیدواژه ها:تغذیهزندگی روزانهغذارفتارهای تغذیه ایدین عامیانهایران صفوی- قاجاریﺗﻐﺬﻳﻪرﻓﺘﺎرﻫﺎي ﺗﻐﺬﻳﻪايزﻧﺪﮔﻲ روزاﻧﻪدﻳﻦ ﻋﺎﻣﻴﺎﻧﻪاﻳﺮان ﺻﻔﻮي-ﻗﺎﺟﺎريﺷﺮابﻏﺬا ﺧﻮردن
-
42.
نویسنده : شاه ولی، منصور ؛ ملک سعیدی، حمیده ؛
مجله:راهبرد فرهنگ»تابستان و پاییز 1390 - دوره چهارم ، شماره 14 و 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 183 تا 204 )
کلیدواژه ها:توسعه پایدارسلامتارتباطاتاطلاع رسانیفارسغذامواد شیمیاییاطلاعاتمصرف مواد غذاییتسهیلگرانروستایی
-
43.
نویسنده : علایی، حسین علی ؛ پاکدامن، محمدطاهر ؛
مجله:قرآن و علم»پاییز و زمستان 1388 - شماره 5 ISC (30 صفحه - از 83 تا 112 )
-
44.
نویسنده : آخوندی، مصطفی ؛
مجله:حصون»پاییز 1387 - شماره 17 (13 صفحه - از 200 تا 212 )
کلیدواژه ها:غذامعنويتسلامتىتنفس صحيحميوهپروتئينمايعاتپاكيزه و حلالتنفسشیرآببدنآموزههای دینیتغذیه
-
45.
نویسنده : خادمی، نرجس ؛
مجله:بینات (موسسه معارف اسلامی امام رضا علیه السلام)»پاییز 1387 - شماره 3 (21 صفحه - از 204 تا 224 )
کلیدواژه ها:قرآن کریمفرهنگ تغذیهتغذیهفرهنگ قرآنیغذاسیره نبویپقرآنحدیثرزقاخلاقروایاتطبخداانسانقرآن و حدیث
-
46.
نویسنده : آخوندی، مصطفی ؛
مجله:حصون»بهار 1387 - شماره 15 (17 صفحه - از 175 تا 191 )
کلیدواژه ها:رژیم غذاییتغذیهغذاگروههای غذاییوعدهغذاییآداب خوردن
-
47.
نویسنده : فرج زاده، زکریا ؛ نجفی، بهاءالدین ؛
مجله:پژوهش های اقتصادی ایران»پاييز 1383 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 135 تا 156 )
کلیدواژه ها:مصرف کنندگان و ایرانغذایارانهمصرفمصرفکنندگانبرنجروستاییقیمتمواد غذایی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (11 مقاله)
- ب (7 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- الف (1 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش ملی (3 مقاله)