کلیدواژه ویبریو / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه بهداشت مواد غذایی 1
-
1.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم