کلیدواژه ویبریو / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
مجله:گزارش»آبان 1374 - شماره 57 (1 صفحه - از 66 تا 66 )
-
2.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
3.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)