کلیدواژه پنیر آنزیمی ایرانی / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : محمدی، سید مسعود ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛ نویسنده مسئول : امین لاری، محمود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها:ماندگاریاولترافیلتراسیونمیکروفیلتراسیونپنیر آنزیمی ایرانیباکتوفوگاسیون دوتایی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |