کلیدواژه استرپتوکوکوس اینیایی / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : قائنی، منصوره ؛ نویسنده : رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
2.
نویسنده : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
3.
نویسنده : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)