کلیدواژه خیساندن / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : سلطانی زنوزی، میثم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 71 تا 78 )
کلیدواژه ها:برنجخیساندنپاربویلینگ
-
2.
نویسنده : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |