![67](/view/entityimage/pageimage/agh.gif?articleid=1187461&number=36&pagenumber=67&language=fa)
نویسنده: دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
علوم غذایی و تغذیه پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 67 تا 76 )
![](https://file3.noormags.ir/entityimage/publisher/DOT.gif)
کلیدواژه ها: بلانچینگ جذب روغن چیپس سیب زمینی خیساندن محلول های اسمزی
- دریافت فایل ارجاع :
-
(پژوهیار,
,
,
)
-
-
![67](/view/entityimage/pageimage/agh.gif?articleid=1187461&number=36&pagenumber=67&language=fa)
تحتاج دخول لعرض محتوى المقالة. إذا لم تكن عضوًا ، فتابع من الجزء الاشتراک.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر
webmaster@noormags.com
.
You need Sign in to view the content of the article. If you are not a member, proceed from part Sign up.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via
webmaster@noormags.com
.