کلیدواژه سالمونلا تیفی موریوم / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : امینی، کیومرث ؛ قاسمی، طیبه ؛ خیرخواه، بابک ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:سالمونلا تیفی موریومMultiplex PCRژنهای qnr
-
2.
نویسنده : زینلی، طیبه ؛ محسن زاده، محمد ؛ رضائیان دلوئی، رویا ؛ نبی پور، رویا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزعصاره متانولی اسپنداشریشیا کلیسالمونلا تیفیموریوم
-
3.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
-
4.
نویسنده : حبیبی پور، رضا ؛ بیات، سمیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحه - از 70 تا 77 )
کلیدواژه ها:حرارتسالمونلا تیفی موریوماندیس Dلاکتات سدیم
-
5.
نویسنده : زاده هاشم، الهام ؛ فرخنده، طاهره ؛ صدیق آرا، پریسا ؛ صباح، سمیرا ؛
مجله:دانش و تندرستی»تابستان 1388 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (4 صفحه - از 6 تا 9 )
کلیدواژه ها:عصاره سیرسالمونلا تیفی موریومشیگلا دیسانتریحداقل غلظت ممانعت کنندگیحداقل غلظت میکروب کشی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه دانش و تندرستی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)