کلیدواژه صمغ بادام / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : درخشان، آیدا ؛ نویسنده مسئول : اسماعیل پور، مهرناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 87 تا 98 )
-
2.
نویسنده : جوینده، حسین ؛ رستم آبادی، حدیث ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:ویژگی های حسیصمغ زدورفتار جریانیدسر لبنی کم چربصمغ بادام