کلیدواژه غذا / (47 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
41.
نویسنده : اسفندیار شهابی، هوشنگ ؛ سامعی، مریم ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (32 صفحه - از 211 تا 242 )
کلیدواژه ها:دوره قاجارغربزدگیغذافرهنگ غربیآشپزی ایرانیایرانرستورانآشپزیبـابـهغربیبرنجنان
-
42.
نویسنده : بهرامیان، نسرین ؛ آهنگران، محمدرسول ؛ گل گون، عبدالکریم ؛
مجله:عرشیان فارس»تابستان 1401 - شماره 2 (22 صفحه - از 79 تا 100 )
-
43.
نویسنده مسئول : میرزائی، حسین ؛
مجله:پژوهش های انسان شناسی ایران»پاییز و زمستان 1401، دوره دوازدهم - شماره 24 رتبه ج (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 86 تا 101 )
-
44.
نویسنده مسئول : حسینی، سید محمد ؛ نویسنده : حسینی، سید علی ؛ قالیباف، محمدباقر ؛ افضلی، رسول ؛ پیشگاهیفرد، زهرا ؛
مجله:پژوهش های جغرافیای انسانی»بهار 1402، دوره پنجاه و پنجم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 41 تا 60 )
کلیدواژه ها:قدرت ملیغذاژئوپلیتیک غذاایرانمحصولات استراتژیک غذایی
-
45.
نویسنده : فتوحی گلریز، معصومه ؛ قاسمی فیروزآبادی، علی اصغر ؛ نویسنده مسئول : ایلانلو، مریم ؛
مجله:فضای گردشگری»تابستان 1402 - شماره 47 رتبه B (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 19 تا 34 )
کلیدواژه ها:گردشگریماسولهغذااقامتگاه بومگردی
-
46.
نویسنده : باتو، علی ؛ اس باتو، هیسم ؛ مترجم : اصلاحی، متین سادات ؛
مجله:تاریخنامه خوارزمی»پاییز 1402 - شماره 43 (15 صفحه - از 16 تا 30 )
کلیدواژه ها:غذاتـرکهـافرهنگ آشپزیغذا شناسیشیخ فضلالله نوریمشروطهسیاسیمشروطیتدوره مشروطه
-
47.
نویسنده مسئول : لوایی آدریانی، رسول ؛ نویسنده : پالوج، مجتبی ؛
مجله:بهبود مدیریت»پاییز 1402 - شماره 61 رتبه ب (وزارت علوم (30 صفحه - از 153 تا 182 )
کلیدواژه ها:زنجیره تامینضایعاتگوشت مرغغذازنجیره تأمین گوشت مرغمواد غذاییسازه
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (11 مقاله)
- ب (7 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- الف (1 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش ملی (3 مقاله)