کلیدواژه Antibiotic susceptibility / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فرج پور، محمدطاها ؛ صادقی زالی، محمدحسین ؛ قیامی راد، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:مقاومت آنتیبیوتیکیشیر خاماستافیلوکوکوس اورئوسشهرستان سقز
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)