کلیدواژه Aspergillus flavus / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : هاشمی کروئی، سید مسعود ؛ علی نیا، فاطمه زهرا ؛ غلامپور عزیزی، عیسی ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1401، دوره هفتم - شماره 23 (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ضد میکروبیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس فلاووساشرشیا کلیپنی سیلیوم
-
2.
نویسنده : نصرالله زاده، احمد ؛ صادقی، علیرضا ؛ محمودی، ماندانا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ نویسنده مسئول : خمیری، مرتضی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 1 تا 11 )
کلیدواژه ها:بازدارندگیضدقارچیلاکتیک اسید باکتریهاآسررژیلو فلاوآسررژیلو نایجر
-
3.
نویسنده : بایگانه، اسماعیل ؛ کوهساری، هادی ؛ نویسنده مسئول : فدوی، ابوالفضل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 49 تا 59 )
کلیدواژه ها:پرتودهیدانه ذرتاکسید کلسیمآسپرژیلوس فلاووس آفلاتوکسین
-
4.
نویسنده : رضایی صفت، شقایق ؛ لاری پوری، محدثه ؛ نویسنده مسئول : شریف نیا، فریبا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1397، دوره چهارم - شماره 11 (11 صفحه - از 1 تا 11 )
کلیدواژه ها:آفلاتوکسینآسپرژیلوس فلاووسآسپرژیلوس پارازیتیکوسگیاه زنیانآستاگزانتین
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |