کلیدواژه Bioactive Edible Coating Gelatin / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 19 تا 36 )
کلیدواژه ها:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |