کلیدواژه Eggs / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : جبلی جوان، اشکان ؛ نویسنده : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیت
-
2.
نویسنده مسئول : ستوده، حمید ؛ نویسنده : فرهادیان، عبدالرضا ؛
مجله:مطالعات فقه و حقوق اسلامی»بهار و تابستان 1400 - شماره 24 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 143 تا 168 )
کلیدواژه ها:فقهدرمانجوازتخمکباروری پزشکیمداخلات ژنتیکیژنژنتیکیخداپزشکیحرمتنقاشیبیماریانسان
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه مطالعات فقه و حقوق اسلامی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (1 مقاله)