کلیدواژه Extrusion / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : میلانی، الناز ؛ انصاری فر، الهام ؛ خلیلیان موحد، محمد ؛ صالحی پور، فریده ؛ گلی موحد، غلامعلی ؛ نویسنده مسئول : شهیدی، فخری ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:آرد دانه هندوانهاسنک حجیم فراسودمندتخلخلاکستروژن
-
2.
نویسنده : میلانی، الناز ؛ جعفری، مرتضی ؛ نویسنده مسئول : گلی موحد، غلامعلی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:سبوس گندماسید فیتیکاکستروژناندیس جذب آبفیبر محلول
-
3.
نویسنده : El-Zainy، ARM ؛ El-Zamzamy، E.M ؛ Mostafa، M.Y.A ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2013، يوليو - العدد31 (43 صفحه - از 1255 تا 1297 )
کلیدواژه ها:PumpkinExtrusionSnacksScrew SpeedSweet PotatoCorn grits and sensory
-
4.
نویسنده : EL-Zeiny، A., R ؛ Ramadan، Afaf-Haniem, M ؛ Abdeen، E. M ؛ Abo Mandour، Hanan ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2013، يوليو - العدد31 (24 صفحه - از 1299 تا 1322 )
کلیدواژه ها:PumpkinExtrusionSnacksScrew SpeedSweet PotatoCorn grits and sensory.