کلیدواژه Food Subsidy / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : کرمی، آیتاله ؛ نویسنده : اسماعیلی، عبدالکریم ؛ نجفی، بهاءالدین ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»بهار 1388، دوره سوم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (23 صفحه - از 161 تا 183 )
کلیدواژه ها:فقریارانهی غذاتوزیع منافع
-
2.
نویسنده : کرمی، آیت اله ؛ نجفی، بهاءالدین ؛ اسماعیلی، عبدالکریم ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1389 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 77 تا 98 )
کلیدواژه ها:ایرانتعادل عمومی قابل محاسبهیارانهی غذاتولیدیارانه ی غذاسیاستعوامل تولیدکشاورزیدرآمد
-
3.
نویسنده : خداداد کاشی، فرهاد ؛ هشترخانی، سینا ؛
مجله:اقتصاد و الگوسازی»پاییز و زمستان 1390 - شماره 7 و 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم (26 صفحه - از 149 تا 174 )
کلیدواژه ها:مدل تصحیح خطای برداریVARهم انباشتگیامنیت غذاییتحلیل واریانسکالری دریافتیتوابع عکسالعمل آنییارانه غذاییخودگرسیون بردارییارانهقیمت مواد غذاییقیمـت مـواد غـذاییدرآمددرآمد سرانه
-
4.
نویسنده مسئول : کرمی، آیتاله ؛ نویسنده : اسماعیلی، عبدالکریم ؛ نجفی، بهاءالدین ؛ بانویی، علی اصغر ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1391، دوره ششم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 35 تا 62 )
کلیدواژه ها:رفاهماتریس حسابداری اجتماعیمدل تعادل عمومی قابل محاسبهیارانهی غذا
-
5.
نویسنده مسئول : خرمیمقدم، سیمین ؛ نویسنده : زارع مهرجردی، محمدرضا ؛ مهرابی بشرآبادی، حسین ؛ بخشوده، محمد ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»بهار 1393، دوره هشتم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 119 تا 138 )
کلیدواژه ها:ایراننابرابری درآمدمصرفکنندگانیارانه مواد غذایی