کلیدواژه Gelatin / (12 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:استخراجژلاتینرئولوژیپیش فرآوریفیل ماهی
-
12.
نویسنده : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:ماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسیژلاتین
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (2 مقاله)
- A (2 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)