کلیدواژه Micro-encapsulation / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ نویسنده مسئول : حسینی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازیمواد غذایی
-
2.
نویسنده : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 53 تا 69 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
3.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
4.
نویسنده : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحه - از 73 تا 80 )
کلیدواژه ها:ریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوریپروبیوتیکنشاسته مقاوم
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |