کلیدواژه Pathogenic bacteria / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : غفاری، الهام ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ نویسنده مسئول : اریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (19 صفحه - از 13 تا 31 )
کلیدواژه ها:گوشتفعالیت ضد میکروبیاسانس گیاهیباکتری پاتوژنفیلم زیست تخریب پذیر
-
2.
نویسنده : کیاکجوری، آذین ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:کیفیت گوشتاسانس قیچفیلم پلی لاکتیک اسیدصمغ کتیرای ایرانیران شتر مرغ
-
3.
نویسنده : M .Youssef، Rebh ؛ M. Alhasi، Sabah ؛
مجله:كلية الآداب (جامعة بنغازي)»یونیو 2017 - العدد 34 (11 صفحه - از 167 تا 177 )
کلیدواژه ها:effectEssential oilsPathogenic bacteriaMedical OilsA Marj
-
4.
نویسنده : Shelmani، K.S.A ؛ Alaib، M.A ؛ Daoud Saad، Abdalla ؛
مجله:كلية الآداب (جامعة بنغازي)»ابریل 2017 - العدد 30 (11 صفحه - از 94 تا 104 )
کلیدواژه ها:water qualitybacterial parametersAlgardabiya reservoirpathogenicbacteriaaquatic bacteria
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه كلية الآداب (جامعة بنغازي) 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |