کلیدواژه Salmonella / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : زارع زاده، مریم ؛ ملکوتیان، محمد ؛
مجله:پژوهنده»فروردین و اردیبهشت 1393 - شماره 97 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (5 صفحه - از 55 تا 59 )
کلیدواژه ها:سالمونلاشیگلامتصدیان تهیه مواد غذاییانگلهای رودهکرمان
-
2.
نویسنده : سلطان دلال، محمدمهدی ؛ مطلبی، سمانه ؛ معصومی اصل، حسین ؛ رحیمی فروشانی، عباس ؛ شریفی یزدی، محمدکاظم ؛ عقیلی، نوشین ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 341 تا 347 )
کلیدواژه ها:طغیانسالمونلابیماری های منتقله ازغذاحساسیت آنتی بیوتیکی
-
3.
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایمیگوسالمونلاTVN
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهنده 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)