کلیدواژه Salmonella typhimurium / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
-
2.
نویسنده : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحه - از 41 تا 48 )
کلیدواژه ها:سالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسگوشت گاوMultiplex PCRسالمونلاPCR
-
3.
نویسنده : تاج بخش، فروغ ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ تاج بخش، الهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 47 تا 56 )
کلیدواژه ها:شیر گاوسالمونلا تایفی موریومشیر گوسفندشیر بز
-
4.
نویسنده : زینلی، طیبه ؛ محسن زاده، محمد ؛ رضائیان دلوئی، رویا ؛ نبی پور، رویا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزعصاره متانولی اسپنداشریشیا کلیسالمونلا تیفیموریوم
-
5.
نویسنده : امینی، کیومرث ؛ قاسمی، طیبه ؛ خیرخواه، بابک ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:Multiplex PCRژنهای qnr سالمونلا تیفی موریوم
-
6.
نویسنده : فاطمی، مهنوش ؛ عباسی، متین ؛ نویسنده مسئول : قندهاری، فرشته ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (6 صفحه - از 79 تا 84 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانشیر شترسالمونلوزیسسالمونلاتیقی موریوم