کلیدواژه Tomato / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (16 صفحه - از 85 تا 100 )
کلیدواژه ها:ضایعاتگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیایی1-متیل سیکلوپروپن
-
2.
نویسنده مسئول : مدرسی، میثم ؛ نویسنده : افراسیابی، سمیرا ؛ باقری قره بلاغ، هوشمند ؛ خانی، فاطمه ؛
مجله:مدیریت کسب و کارهای بین المللی»تابستان 1399 - شماره 9 (17 صفحه - از 103 تا 119 )
کلیدواژه ها:صادراتبازارهای هدفتحلیل تاکسونومی عددیگوجه فرنگی
-
3.
نویسنده : M. R. Lotfy، Tesby ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2020، أکتوبر - العدد 60 (17 صفحه - از 119 تا 135 )
کلیدواژه ها:RatsAnemiaLipid profileantioxidant enzymesTomatoCBCPHz
-
4.
نویسنده : عزیزی، عطیه ؛ شریفان، انوشه ؛ نویسنده مسئول : امتیازجو، مژگان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 67 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRگوجه فرنگیشناسایی تراریخته
-
5.
نویسنده مسئول : شیردلی، عظیم ؛ نویسنده : خانی تملیه، ذبیح الله ؛ فخیمی، پریسا ؛ خانی تملیه، سکینه ؛ میرعباسی نجف ابادی، رسول ؛
مجله:مدل سازی و مدیریت آب و خاک»بهار 1401 - شماره 5 (12 صفحه - از 64 تا 75 )
کلیدواژه ها:دماتغییر اقلیمگوجه فرنگیمدل AquaCropدشت ابهر
-
6.
نویسنده مسئول : سوختانلو، مجتبی ؛ نویسنده : عصمت، فیاض ؛ شفیعی، فاطمه ؛
مجله:آموزش محیط زیست و توسعه پایدار»بهار 1402 - شماره 35 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 102 تا 116 )
کلیدواژه ها:فرنگیکودهای شیمیاییتئوری انگیزش حفاظتمولفه&rlmهای محیط زیستیگوجه&lrmمولفه&rlmگوجه&lrm