مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 3 |
-
1.
نویسنده : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 13 تا 24 )
کلیدواژه ها:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
2.
نویسنده : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسک
-
3.
نویسنده : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (16 صفحه - از 85 تا 100 )
کلیدواژه ها:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیایی
-
4.
نویسنده : ابدالی تکلو، ایمان ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:ملح زداییآفلاتوکسین M1کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاپودر آب پنیر