کلیدواژه انتشار دیسک / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مختاریان، محسن ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحه - از 54 تا 64 )
کلیدواژه ها:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
2.
نویسنده : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسک
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)