کلیدواژه انتشار دیسک / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مختاریان، محسن ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحه - از 54 تا 64 )
کلیدواژه ها:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
2.
نویسنده : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسک
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
Disc diffusionحداقل غلظت کشندگیOil castor from Ricinus Communis Lروغن كرچكاستافیلوکوکوس آرئوسMinimum Bactericidal Concentrationنعناع فلفلیpeppermintDryingminimum inhibitory concentrationPeppermint Drying Disc Diffusion Staphylococcus AureusStaphylococcus aureusخشك كردنحداقل غلظت بازدارندگی
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)