-
1.
نویسنده : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
2.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری