-
1.
نویسنده مسئول : قائنی، منصوره ؛ نویسنده : رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
2.
نویسنده : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون