-
1.
نویسنده : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
2.
نویسنده : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز