-
1.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ
-
2.
نویسنده : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ نویسنده مسئول : حسینی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازیمواد غذایی