مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحة - من 87 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی
-
2.
مؤلف : یاسایی مهرجردی، غلامرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ دادفرنیا، شایسته ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (8 صفحة - من 35 إلی 42 )