کلمة المفتاح ترکیبات آنتی اکسیدانی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
2.
مؤلف : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحة - من 87 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی