کلمة المفتاح RSM / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیرسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیبازیافت نیتروژنی
-
2.
مؤلف : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحة - من 87 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی
-
3.
مؤلف : شعبانی، جهانبخش ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ جعفری، سید مهدی ؛ سرفرازی، مسیح ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحة - من 43 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر پروسسپردازش تصویریسرد کردن آهستهRSM
-
4.
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
5.
مؤلف : بابایی نامی، ونوشه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شهبازی خواه، پرویز ؛ حدائق، هاله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:RSMOptimizationProteaseHemicellulaseWafer