کلمة المفتاح اسانس گلپر / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سلیم خانیان، مهسا ؛ زند، نازنین ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 55 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتیننان پیتاپلی ونیل استاتفیلم زیستتخریبپذیراسانس گلپر
-
2.
مؤلف : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 89 إلی 104 )
الکلمات المفتاحية:زمان ماندگاریویژگیهای حسیاسانس گلپرمرغ جوجه کبابی
-
3.
مؤلف : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر