کلمة المفتاح باکتریهای آغازگر / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : ذوالقدر، سحر ؛ مؤلف : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 61 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
2.
مؤلف : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر